ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Σαφάρι που θα συνεχιστεί ! 6 συλλήψεις για ηχορύπανση

Μυτιλήνη, 13 Μαρτίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας από τη λειτουργία μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα

Από αστυνομικές υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας που σχετίζεται με τη λειτουργία μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διάφορες περιοχές των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, στη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Χίο και τη Σάμο, έξι (6) άτομα, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι καταστημάτων, για παραβάσεις που αφορούν κατά περίπτωση, ηχορύπανση, παραβίαση όρων λειτουργίας μουσικών οργάνων και διατάραξη ησυχίας.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και αποτροπή της συγκεκριμένης μορφής παραβατικότητας, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button