ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Στη Λημνο την Πρωτοχρονιά ο Ν. Δένδιας, στη Δοξολογία. Τι Δήλωσε η Δημαρχος στην πρωτη της δημόσια παρουσία

Μύρινα, 1 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα καλωσόρισε σήμερα, Δευτέρα 1 Ιανουαρίου,  στο νησί της Λήμνου τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια, τον οποίον συνάντησε στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Τριάδος στη Μύρινα, μετά το πέρας της Δοξολογίας.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχές της προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το νέο έτος, σημειώνοντας τη σημασία που έχουν η εθνική άμυνα και η ασφάλεια για την ευημερία του τόπου μας.

«Ως κοινωνία αναγνωρίζουμε το ύψιστο έργο των ενόπλων δυνάμεων αλλά και την ουσιαστική και συμβολική παρουσία τους στο νησί μας. Ευχόμαστε σε εσάς και – στο πρόσωπό σας-  σε όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, ασφάλεια και ειρήνη», ανέφερε η Δήμαρχος στο καλωσόρισμά της προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στη συνέχεια, η κ. Γεώργα προσέφερε στον Υπουργό ένα φωτογραφικό άλμπουμ με εικόνες της Λήμνου, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα αποτελέσει έναυσμα για να επιστρέφει στο νησί μας, ενώ ο κ. Δένδιας προσέφερε στη Δήμαρχο τιμητική πλακέτα.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button