Λήμνος

Ο Γ.Α.Σ στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ !

Ο Γ.Α.Σ στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ !

Γ.Α.Σ..ΜΥΡΙΝΑΣ                                               Μύρινα 7-1-2019

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Αντιπροσωπεία μελών του συλλόγου μας επισκέφθηκε στις 5-1-2019 παραμονή της γιορτής των Θεοφανίων το Γηροκομείο της πόλης μας και κράτησε συντροφιά στους τρόφιμους με παραδοσιακά κάλαντα των Φώτων και χορούς. 

   Ας μη ξεχνάμε ότι πέρα από τις υπόλοιπες δραστηριότητες μας, χρέος μας είναι  και η κοινωνική μας αποστολή  και  ιδιαίτερα η τρίτη ηλικία που έχει τόσο ανάγκη από κοινωνική επαφή, ένα χαμόγελο, ένα ζεστό λόγο, μια ανοιχτή αγκαλιά.

  Τα χαμόγελα και το χειροκρότημα που εισπράξαμε από τους αξιαγάπητους παππούδες και γιαγιάδες  του Γηροκομείου, ήταν για μας ανεκτίμητο δώρο και μας γέμισε με υπέροχα συναισθήματα. 

   Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο κο Νίκο Πυρομάγλου,  το Διοικητικό συμβούλιο όπως και τους εργαζόμενους του ιδρύματος για την θερμή υποδοχή. Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη μας για την διάθεση συμμετοχής και το από καρδιάς κέφι που πρόσφεραν στους ηλικιωμένους. Ευχόμαστε μια χρυσή  κι ευλογημένη χρονιά σε όλους σας!                                                                                                                           

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button