ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Σ΄ολα μεσα ! Η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννα – Ελπίδα Διαματάρη

Μύρινα, 09 Φεβρουαρίου 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννα – Ελπίδα Διαματάρη συμμετείχε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Στο περιθώριο της διαδικασίας, η Αντιδήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Δικτύου κ. Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπρόεδρο και Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο και τη Γενική Διευθύντρια κ. Μαρία Κουρή σχετικά με μελλοντικές κοινές δράσεις στο νησί της Λήμνου. Επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων με αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα πάνω σε ζητήματα λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λήμνου, αναπτύχθηκε με στόχο τη συνένωση των δυνάμεων των Δήμων για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών τους στον τομέα της πρόληψης της υγείας. Ο ΕΔΔΥΠΠΥ επίσης στοχεύει στη δημιουργία ενός ενιαίου πλαισίου λειτουργίας των Δομών Υγείας στους Ο.Τ.Α., την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης στους Δήμους – μέλη και τη διαδημοτική συνεργασία με στόχο τη διεκδίκηση πόρων, εθνικών και ευρωπαϊκών, καθώς και τη διοργάνωση ετήσιων συνεδρίων και τοπικών εκδηλώσεων με θέμα την πρόληψη της υγείας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button