Λήμνος

Και το ονομα αυτης, Χαριτινη Φωτοπουλου, Υποψηφια Δημαρχος Λημνου !

Και το ονομα αυτης, Χαριτινη Φωτοπουλου, Υποψηφια Δημαρχος Λημνου !

Η Χαριτίνη Φωτοπούλου (φωτογραφία), διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, θα είναι η υποψήφια Δήμαρχος του Συνδυασμού ΣΥΜΠΑΝ.  

Αυτό είναι το αποτέλεσμα (ήταν η μοναδική Υποψήφιος)  της ψηφοφορίας που έγινε στη σημερινή (Κυρ. 10/2/19) Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδυασμού ΣΥΜΠΑΝ, ένας Συνδυασμός που πρόεκυψε από μια κίνηση πολιτών που ξεκίνησε πριν 2 μήνες…

Στη σημερινή  γενική συνέλευση,  που έγινε στην Ατσικη,   ακούσαμε  μια εκτενή αναφορά για την πορεία της Κίνησης,  όπου τοποθετήθηκαν αρκετά από τα μέλη και πρωτεργάτες της προσπάθειας να υπάρξει ένας Δημοτικός Συνδυασμός “Λαϊκής βάσης”,  θα λέγαμε..

Πριν από την  εκλογή της Υποψήφιας Δημάρχου ψηφίστηκαν  οι επίσημες υποψηφιότητες  για τη θέση  του Δημοτικού Σύμβουλου. Ήταν μια πραγματικά πρωτότυπη και πρωτοποριακή  διαδικασία κατάρτισης Συνδυασμού, όπου  ο κάθε Υποψήφιος Δημοτικός  Σύμβουλος έπαιρνε το λίγο και παρέθετε όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να ψηφιστεί… Έτσι εκτός από την  υποψήφιο Δήμαρχο, η Γενική Συνέλευση έβγαλε και οκτώ Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

φυσικά έχει μεγάλη σημασία να αναφερθούν οι θέσεις που εκφράστηκαν από τους πρωτεργάτες της Κίνησης που μετεξελίχτηκε σε Συνδυασμό.  Όμως για αυτό έχουμε καιρό αφού οι θέσεις αυτές θα αναφερθούν και θα αναλυθούν σε ολη τη Προεκλογική περίοδο.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button