ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Για τους αναβληθέντες εμβολιασμούς της Πέμπτης (;)

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –   ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Προς :    Μέσα Μαζικής Ενημέρωση

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ  – Μύρινα, 22-01-2021

Το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Λήμνου έχοντας ως καίρια αξία την άμεση και ακριβή ενημέρωση των κατοίκων του νησιού μας για τις δράσεις και τη λειτουργία του, γνωστοποιεί  ότι:

  1. Αναφορικά με τα ραντεβού για εμβολιασμό, τα οποία αναβλήθηκαν την Πέμπτη 21-01-2021, θα γίνει ο επαναπρογραμματισμός τους από σήμερα Παρασκευή 22-01-2021 και για τις επόμενες ημέρες (Σάββατο 23 και Δευτέρα 25 Ιανουαρίου). Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα γίνει τηλεφωνικά με μέριμνα του Νοσοκομείου μας.
  2. Η εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων που ορίζονται για κάθε εμβόλιο είναι υψίστης σημασίας. Ακολουθούνται αυστηρά όλα τα μέτρα διαχείρισης και φύλαξης με σκοπό τον άριστο εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού μας.
  3. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την κατανόηση τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μετέβησαν στο Νοσοκομείο για τον εμβολιασμό τους και αναβλήθηκε, παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκε άμεσα προσπάθεια για την έγκαιρη ενημέρωση όλων.
  4. Το Νοσοκομείο μας συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα των εμβολιασμών του και ενημερώνει πως μέχρι τώρα έχει εμβολιαστεί σχεδόν όλο το υγειονομικό προσωπικό, ένας αριθμός κατοίκων άνω των 85 ετών και μέρος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Για                                                                                                                                                              ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button