Ανακοινώσεις

Για την άμεση αποκατάσταση των ανεμόμυλων Κοντιά

ΔΗΛΩΣΗ

Για την άμεση αποκατάσταση των ανεμόμυλων Κοντιά

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ στηρίζει το αίτημα του Προέδρου της κοινότητας Κοντιά για άμεση αποκατάσταση των ανεμόμυλων Κοντιά και καλεί τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή να ικανοποιήσει το αίτημα με παράλληλη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στηρίξαμε σε όλη την τετραετία όλα τα αιτήματα των κοινοτήτων για έργα που πρότειναν μέσα από τα τεχνικά τους προγράμματα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος  που δεν ψηφίζαμε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, αφού ελάχιστα ικανοποιούσε τα αιτήματα των κοινοτήτων.

Προϋπόθεση για την ικανοποίηση των αιτημάτων των κοινοτήτων είναι μια δημοτική αρχή που θα διεκδικεί αγωνιστικά, μαζί με τους προέδρους των κοινοτήτων, τους συλλόγους και τους φορείς του νησιού, περισσότερα κρατικά κονδύλια για τις ανάγκες του νησιού και δεν θα συμπεριφέρεται ως υπάλληλος της εκάστοτε κυβέρνησης που θα εφαρμόζει τους αντιλαϊκούς νόμους και θα φορτώνει χαράτσια στους δημότες και μάλιστα χωρίς αντίκρισμα στην καθημερινότητά τους.

Μια τέτοια πολιτική μπορεί να εφαρμόσει μόνο μια δημοτική αρχή της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Αυτό άλλωστε έχει αποδειχθεί στους δήμους που η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ήταν ή είναι δημοτική αρχή.

 

Μύρινα 16-8-2023

Ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ και υποψήφιος Δήμαρχος

Μαδυτινός Κωνσταντίνος

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button