Λήμνος

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ  ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δυο “παλλημνιακοί”,   όχι από την παλιά ποδοσφαιρική Ομάδα αλλά απο το αναβαθμισμένο ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ  (κτήμα Μητρόπολις) και το νεοσύστατο Δημοτικό Συνδυασμό  ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,   βρέθηκαν στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ και μίλησαν για την προσπάθεια που γίνεται ώστε στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές να μην είναι υποψήφιοι  μόνο οι “συνήθεις” αυτόκλητοι για  Δήμαρχοι  αλλά να εκπροσωπηθούν και οι πολίτες με δικό τους Συνδυασμό!

Αυτό είναι το κεντρικό ζήτημα,   όπως μας είπαν ο Χρ. Κακαρνιάς και ο  Παναγ.  Σφυρής, 2 από τα 11 μέλη της Προσωρινής Επιτροπής του νεόδμητου Συνδυασμού,   που  ξεκίνησε με μια ΑΝΟΙΧΤΗ σύσκεψη στο Λιβαδοχώρι, πριν απο κάνα μήνα.

Ενα άλλο που έγινε εμμέσως πλην σαφώς αντιληπτό από τη συνέντευξη τους   στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ είναι η έντονη παρουσία  του αγροτικού κόσμου και των χωριών στην προσπάθεια αυτή. Μας μίλησαν για την ανάγκη λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς για τα τοπικά προϊόντα και άλλες δράσεις που θα στηρίζουν την Αγροτική Οικονομία  αλλά και τα χωριά της Λήμνου τα οποία  φθίνουν συνεχώς και κάποια  τείνουν να εξαφανιστούν.  

Επίσης,  μας μίλησαν για   την ανάγκη ανανέωσης το πολιτικού – αυτοδιοικητικού  προσωπικού  με,  ηλικιακά,  νέους.

Σε σύντομο χρόνο, μας είπαν, αρχές Φλεβάρη, θα γίνει μια ανοιχτή συνάντηση για να  αποσαφηνιστεί το πρόγραμμα του Συνδυασμού και κυρίως με Δημοκρατική Διαδικασία να γίνουν οι  προτάσεις και η εκλογή  του  Υποψήφιου Δημάρχου.

 Γενικά οι δημοκρατικές διαδικασίες σε αντίθεση με τις προσωποπαγείς προσπάθειες, είναι ένα κεντρικό ζήτημα της ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Ακόμη, απ ο,τι φάνηκε από τη συνέντευξη η ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν θα αρκεστεί  σε  μια συμβολική  παρουσία στις Δημοτικές Εκλογές αλλά φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει και να διεκδικήσει ακόμη και την εκλογή Δήμαρχου ! 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button