Επίκαιρα

Ουτε για δάνειο, ουτε για κατάθεση… η επίσκεψη ήταν “εκπαιδευτική”, στην Εθνική

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ” ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

Ακόμη μία σημαντική εξωστρεφής δράση του ΙΕΚ Λήμνου με στόχο τη διασύνδεσή του με την αγορά εργασίας!!

Την Πέμπτη 25/05/2023 στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος “Πρακτική Εφαρμογή” Β εξαμήνου οι σπουδαστές του δημόσιου ΙΕΚ Λήμνου του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας, με τον Εκπαιδευτή τους κ. Σουσαλή Αθανάσιο πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Λήμνου.

Τους σπουδαστές υποδέχτηκε ο Διευθυντής του καταστήματος κος Στέφανος Μπολομύτης, ο οποίος τους έκανε μία γενική ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του τραπεζικού συστήματος μιας τράπεζας και ειδικότερα της Εθνικής. (Καταθέσεις, δάνεια, επενδύσεις, το πριν και το μετά του Κάπιταλ κοντρόλ κλπ. Καθώς και την ιστορική αναδρομή της τράπεζας και το ρόλο της στην ελληνική οικονομία κλπ)
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους σπουδαστές.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή κο Στέφανο Μπολομύτη για τη θετική και άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, για τη θερμή φιλοξενία και την ενδιαφέρουσα ενημέρωση!!

Επειδή τα θέματα γύρω από το τραπεζικό σύστημα είναι πολλά ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τον Κο Μπολομύτη για μία δια ζώσης επίσκεψή του στην αίθουσα διδασκαλίας του ΙΕΚ.

Η επαφή και γνωριμία των σπουδαστών του ΙΕΚ με σημαντικούς μελλοντικούς εργοδότες τους είναι πολύ ωφέλιμη και ουσιαστική γι’ αυτούς, για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και για την Πρακτική Άσκησή τους!!

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου
Ιουλία Λυγδά

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button