ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Τεράστιο άνοιγμα εξωστρέφειας και συμμετοχής στο ευρωπαϊκό ΕRASMUS απο το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου.

ERASMUS+ GREEN SPORT του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου

Σας ενημερώνουμε ότι το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου Λήμνου υλοποιεί Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ GREEN SPORT-2021-SSCP με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Open Air Green Sport» μαζί με άλλους εταίρους από την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Γερμανία. Η αποστολή των Ευρωπαίων αποτελείται από εκπαιδευτικούς, μαθητές και εκπροσώπους πέντε Δήμων, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος του Δήμου Bellano της λίμνης Κόμο. Οι αποστολές θα βρίσκονται στη Λήμνο από 20 έως 26 Ιουνίου 2023.

Κατά το διάστημα της παραμονής των ξένων αποστολών μαζί με τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δράσεις στο Aegean Organics, στο Porto Myrina Palace, στον αρχαιολογικό χώρο του Καβειρίου, στον αρχαιολογικό χώρο της Ηφαιστίας, στην Αλυκή και Ασπρόλιμνη της περιοχής «ΝATURA» του Κέρους, στο Κάστρο της Μύρινας, στο Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού και Βιβλίου, στο Λαογραφικό Μουσείο Πορτιανού.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, που μας εμπιστεύτηκε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Προγράμματος καθώς και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου για την παραχώρηση του Αρχαίου Θεάτρου της Ηφαιστίας προκειμένου να παρουσιαστεί η βραβευμένη θεατρική παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη από την θεατρική ομάδα του Γυμνασίου μας.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές, τους γονείς τους και όσους συνεργάστηκαν μαζί μας για την υλοποίηση του Προγράμματος. Για τις απαιτήσεις της φιλοξενίας που προσφέρουμε στις ξένες αποστολές συνέβαλαν οι παρακάτω υποστηρικτές του σχολείου μας:

 

Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτριος Μαρινάκης

Παναγιώτης Χαλαμανδάρης,  Φάνης και  Ανίτα Χαλαμανδάρη

Κωνσταντίνος Δώρας, Επίτιμος Αντιπρόσωπος της Ιταλίας στη Λήμνο

Θωμάς Σφούνης, εικαστικός

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου

ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου

Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Λήμνου

Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγίου Δημητρίου, Ατσικής, Λιβαδοχωρίου, Τσιμανδρίων

Κουκουλίθρας –  Αναψυκτικά Κρήνη (Κουκουλίθρας και ΥΙΟΙ ΟΕ)

Αντιπροσωπείες Γενικό Εμπόριο Χρυσόστομος Ψάρρας

Cocktail Café

Θερμοκήπια Καραμόσχος Κωνσταντίνος

Ε.Γ.Γαροφαλλίδης Φρουταγορά Λήμνου

Λογιστικό Γραφείο Αντώνη Παϊτάκη

Aegean Organics Ν.Πατεράκης

Beach Bar “Manos”

Porto Myrina Palace

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου

LimnosNea.gr : Η φωτογραφια ειναι απο περσινη, τέτοιας εποχής, Εκδήλωση του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button