Ανακοινώσεις

Τίμησαν 7/9/23 την Αegean Regatta 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, τίμησαν σήμερα 07.09.2023 σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Πρόεδρο Γιάννη Ζερδελή και τα μέλη του Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοΐας (ΛΟΙΑΘ).

Με αφορμή την  Αegean Regatta 2023 η οποία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες με εκκίνηση  το Μόλυβο, σταθμούς στα Ψαρά και τις Οινούσσες και τερματισμό στη Χίο, ο Περιφερειάρχης απένειμε τιμητική διάκριση στα μέλη του ΛΟΙΑΘ, τα οποία εμπνεύστηκαν τον διεθνή αυτόν αγώνα και συμμετέχουν ανελλιπώς έχοντας σημαντικές διακρίσεις.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Με χαρά τιμούμε σήμερα τους ιστιοπλόους και τα μέλη του ΛΟΙΑΘ, οι οποίοι εμπνεύστηκαν τον διεθνή αγώνα Aegean Regatta  και συνεχίζουν να διατηρούν την ναυτική μας παράδοση προσφέροντας ποικιλοτρόπως στον ναυταθλητισμό. Τους συγχαίρω τόσο τον Πρόεδρο κ. Ζερδελη, όσο και τα μέλη και θα είμαστε στο πλευρό τους, αν εκλεγούμε ξανά να στηρίξουμε την προσπάθεια τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στόχος μας ως Περιφερειακή Αρχή από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε και με εντολή του Περιφερειάρχη ήταν να ανεβάσουμε τον αθλητισμό του Βορείου Αιγαίου. Χαίρομαι γιατί αυτό το πετύχαμε σε όλα τα αθλήματα, από το ποδόσφαιρο μέχρι και το σκάκι. Είμαστε κοντά στην ιστιοπλοΐα έμπρακτα, θα βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο και τον ΛΟΙΑΘ ο οποίος αποτελεί την κορωνίδα της ιστιοπλοΐας στην Λέσβο και προβάλλει όλα αυτά τα χρόνια το νησί».

Ο Πρόεδρος του ΛΟΙΑΘ δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την σημερινή τιμητική εκδήλωση προς τον σύλλογο μας ο οποίος ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια και με τις επιτυχίες του έχει ξεπεράσει τα όρια του Νομού. Ειδική αναφορά θέλω να κάνω στο σκάφος  SUN FIZZ που στην Aegean Regatta την οποία σημειώνω εμπνευστήκαμε εμείς ως σύλλογος, πέτυχε σε πέντε αγώνες να καταλάβει την πρώτη θέση».

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button