Λήμνος

Λημνος: Τι εγινε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου για την παραμονη του κ. Πέππα. Τι θα κάνει ο ίδιος, τελικα

Η  χθεσινή 23/11/22 Συνεδρίαση του Δ.Σ.  του Νοσοκομείου, μετά την προχθεσινή μεγάλη συγκέντρωση για την παραίτηση Πεππα,   ήταν πολύωρη στη προσπάθεια να εξευρεθεί εκείνη η λύση ώστε να παραμείνει στο Νοσοκομείο  ο υπό παραίτηση Χειρουργός!

Σε κάποια φάση της  Συνεδρίασης του Δ.Σ.  παραβρέθηκε και ο κ. Πέππας ώστε να διευκρινιστούν  οι προθέσεις  εκατέρωθεν…

Απο πλευράς  της Διοίκησης του  Νοσοκομείου,  αυτό που υπάρχει είναι  αυτο που   δήλωσε ο Διοικητής του  Νοσοκομείου , Τριαντάφυλλος  Κανταράς,  πως το πρώτο 10ημερο του Δεκέμβρη    θα βρίσκεται  στο Νοσοκομείο και δεύτερος  Αναισθησιολόγος  ( για  10 μερες)   ώστε να γίνουν  από τον κ. Πέππα  τα προγραμματισμένα  Ταχτικά  Χειρουργεία .

Ασφαλώς το μέτρο αυτό   είναι”ημίμετρο”  αφού το ζητούμενο είναι η μόνιμη παρουσία στο Νοσοκομείο μας και δεύτερου Αναισθησιολόγου.  Αν αυτή προοπτική  εξασφαλιστεί, αν υπάρξει  μια  ειλικρινής και αξιόπιστη προσπάθεια,  τότε  η παραμονή  του κ.  Πέππα είναι μονόδρομος.

Προς το παρόν κατι τετοιο δεν είναι ορατό και επομένως ο κ Πέππας πρέπει  να αξιολογήσει την προσπάθεια της Διοίκησης  του Νοσοκομείου να βρει λύση,  έστω και με 10ημερα αναισθησιολόγων,  μέχρι να μπορέσει να βρεθεί μια μόνιμη λύση.

Όμως  ο κ.  Πεππας στην απόφαση του  θα πρέπει  να πάρει υπόψη την στήριξη του κόσμου,  όπως  αυτή εκφράστηκε    και με την  μεγάλη συγκέντρωση  για να παραμείνει  στο Νησί !

Επειδή η παραίτηση του κ. Πέππα υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρη και έχει τη δυνατότητα  να την ανακαλέσει μέσα σε ένα μήνα, φαίνεται ότι η τελική απόφαση του  θα έρθει οριακά στις αρχές Δεκέμβρη!

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button