Ανακοινώσεις

Λημνος : Κινηματογραφική Λέσχη για όλα !

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας και το φετινό καλοκαίρι, με την πύρινη λαίλαπα να κατακαίει τεράστιες εκτάσεις, καταστρέφοντας το φυσικό περιβάλλον, καίγοντας σπίτια και περιουσίες και απειλώντας ανθρώπινες ζωές, είναι η ώρα για όλους μας να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Η Κινηματογραφική Λέσχη Λήμνου δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη κι αμέτοχη την ώρα που συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται τόσο σκληρά, απειλούνται, ενώ οι κόποι της ζωής τους γίνονται στάχτες κι αποκαΐδια.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, ΟΛΕΣ οι εισπράξεις από την προβολή της Τετάρτης 25/8 να διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Επιλέξαμε για τον σκοπό αυτό μια συγκλονιστική ταινία, ένα αληθινό αριστούργημα, “ίσως την ομορφότερη ταινία όλων των εποχών”, όπως έχει χαρακτηριστεί, την Ερωτική Επιθυμία (In the Mood for Love) του Wong Kar-Wai. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Cinobo, ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής, που χωρίς δεύτερη σκέψη μας παραχώρησε δωρεάν το δικαίωμα προβολής της ταινίας, συνδράμοντας έτσι με τη σειρά της ουσιαστικά στην προσπάθειά μας.

Ορίσαμε ως ελάχιστο αντίτιμο εισόδου τα 4 ευρώ, εξυπακούεται όμως ότι κάθε επιπλέον προσφορά είναι ευπρόσδεκτη και θα κάνει την βοήθεια προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας ακόμα πιο ουσιαστική. Σας περιμένουμε όλες και όλους, σ’ αυτή την τόσο ιδιαίτερη προβολή, όπου η μαγεία του κινηματογράφου και η δύναμη της αγάπης και της ανθρώπινης αλληλεγγύης θα συναντηθούν.

Υπενθυμίζουμε, ότι λίγο πριν την προβολή και συγκεκριμένα στις 7μμ τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Λήμνου καλούν όλες και όλους σε συγκέντρωση στο Λιμάνι της Μύρινας, μπροστά από το Δημαρχείο, ενάντια στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών στο νησί μας. Η Κινηματογραφική Λέσχη στηρίζει την προσπάθεια αυτή και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν διεκδικώντας το αυτονόητο: η μετακίνηση των κατοίκων της Λήμνου αλλά και των επισκεπτών δε μπορεί παρά να γίνεται με τους όρους που επιβάλλει ο αιώνας στον οποίο βρισκόμαστε. Τέρμα πια στον εμπαιγμό, στην αδιανόητη ταλαιπωρία και την υποβάθμιση του νησιού μας.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button