Λήμνος

Η Αιμοδοσια και του Ιούλη στη Λημνο, πήγε καλά! Ικανοποιητικός ο αριθμός των Φιαλών που δόθηκαν.

Με το τέλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ιουλίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου ” Ο Άγιος Παντελεήμων”, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη του, για τη προσέλευσή τους και την ανιδιοτελή, για ακόμη φορά παρόλο την αφόρητη ζέστη των ημερών, προσφορά σε φιάλες ζωής!

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου “Αμαλίας Φλέμινγκ”,

τον διοικητή και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, που στηρίζουν υλικά κι ηθικά κάθε εκδήλωσή μας, τις εθελόντριες/ες του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, οι οποίες/οι είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι τους ζητήσουμε, καθώς και τους φίλους του συλλόγου, όπως την κα Ειρήνη Ζίχναλη, τον κο Νίκο Μπογιατζόγλου, τον κο Κώστα Τάντο, οι οποίοι όλοι από καρδιάς, μας βοήθησαν για την επιτυχία κι αυτής της αιμοδοσίας.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητροπολίτη μας Σεβασμιότατο κ.κ. Ιερόθεο, για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας, στην οποία διεξήχθη κι αυτή η εθελοντική αιμοδοσία, για την αγάπη και τις ευλογίες του.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους νέους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι για πρώτη φορά αιμοδότησαν και με τη δική τους προσφορά συγκεντρώθηκαν 264 φιάλες αίματος .δείχνοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία κι ο εθελοντισμός κατά επέκταση, βρίσκει άξιους συνεχιστές στα πρόσωπά τους.

Ακόμη τον Δήμο Λήμνου για την γραφική ύλη, αφίσες κι άλλα έντυπα, που μας προμηθεύει.

Καλό μήνα και καλή συνέχεια καλοκαιριού, να είστε όλοι υγιείς… καλή αντάμωση στην αιμοδοσία του Νοεμβρίου!

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.

LimnosNea.gr – Η φωτογραφία ειναι από προηγούμενη  Αιμοδοσια

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button