ΕπιλεγμέναΛήμνος

Μιλήσαμε με το Στέλιο Ρόκκο! Πήρε εξιτήριο και μας ειπε τα καλύτερα για το Νοσοκομειο Λημνου

Πριν λίγο, στις 14.30 – 19/1/23, μίλησα με το Στέλιο Ρόκκο!  Είναι καλά και εκτός Νοσοκομείο. Ήταν ευδιάθετος και ομιλητικότατος  με το γνωστό του χιούμορ.  “δεν πέθανα ρε… “κ…-λες”,   μου είπε γελώντας !

Μου ειπε ακομη  για τη νοσηλεία  του στη Αθήνα, ιδιωτικό  Νοσοκομείο,  που ήταν εξαιρετική και  αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο Νοοσοκο0μειο  της Λήμνου λέγοντας ότι οι γιατροί που τον “παρέλαβαν”  εντόπισαν  γρήγορα το  πρόβλημα υγείας που παρουσίασε,  το αξιολόγησαν σωστά και έτσι  έγινε η αεροδιακομιδή, που απ ο,τι φανηκε  ήταν τόσο αναγκαία.

Έδειχνε,  στη σύντομη συνομιλία μας,  αισιόδοξος και ευτυχισμένος. Αλλά και ποιος  δεν  ειναι  ευτυχισμένος όταν  παίρνει εξιτήριο απ το    Νοσοκομείου όπου  νοσηλεύτηκε επί  5 μέρες για ένα κρίσιμο θέμα υγείας.

Να επαναλάβω όσα ανέφερα στην  εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,   λίγο πριν κλείσει,   ότι αυτό ήταν  και πάει πέρασε ! Ο Στέλιος  Ροκκος είναι καλά και οι φωτογραφίες εξόδου απ το Νοσοκομείο  τον έδειχναν  πιο “φρέσκο” από  πριν, ξεκούραστο (από την παραμονή στο Νοσοκομείο)  και έτοιμο  για δράση

Δημοσίευμα αναφέρει ότι επανέρχεται στο Πρόγραμμα του  σε Κέντρο της  Θεσσαλονίκης  στις 4 Φεβρουαρίου !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button