Ανακοινώσεις

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ – Σε Δρόμους και Πλατείες

       

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα χωριά Σαρδές, Δάφνη, Κατάλακκο, Καμίνια, Σκανδάλη, Φισίνη, Αγια Σοφιά, Κορνό, Ατσική.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λήμνου Κώστας Μαδυτινός, καθώς  και υποψήφιοι περιφερειακοί, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, επισκέφθηκαν τους κατοίκους των χωριών Σαρδές, Δάφνη, Κατάλακκο, Καμίνια, Σκανδάλη, Φισίνη, Αγια Σοφιά, Κορνό και  Ατσική.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ενημέρωσαν τους κατοίκους του χωριού για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και συζήτησαν μαζί τους, πάντα σε θετικό κλίμα, για ζητήματα, όπως είναι το νερό και η αξιοποίηση των πηγών, οι επισκευές δρόμων, η καθαριότητα, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, αλλά και προβλήματα με την ασφαλή και δωρεάν μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία, που παραμένουν ένα μήνα σχεδόν από την έναρξη των μαθημάτων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μαδυτινός, είπε ότι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν μπροστά στις όποιες κινητοποιήσεις έχουν γίνει για την ικανοποίηση αιτημάτων που αφορούν τέτοια ζητήματα, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης τα μετέφεραν μέσα στα δημοτικά συμβούλια και κάλεσε σε εκλογική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης για να είναι πιο δυνατή η δική τους φωνή.

Μύρινα 2-10-2023

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button