ΕπιλεγμέναΛήμνος

Γιόρτασαν στο Φεγγάρι και είχαν κάθε λόγο !

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤηΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ. Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ,  ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε  οι αναρτήσεις στο SITE ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ (limnosnea.gr) γίνονται με έναν αξιολογικό, κατά τη γνώμη μας, τρόπο και η είδηση αυτή σίγουρα θα μπει σε  πρώτο πλάνο.

Μια σπουδαία είδηση απο το Κοντοπουλι :

Θα ήθελα να σας ζητήσω να κάνετε μια ανάρτηση για τους επιτυχόντες του κοινωνικού φροντιστηρίου Κοντοπουλίου. Είχαμε εξαιρετικές επιτυχίες φέτος παρ όλη την αυξημένη δυσκολία των θεμάτων και πραγματικά αξίζει τον κόπο αυτά τα παιδιά να τα συγχαρούμε και να γνωστοποιήσουμε την επιτυχία τους.

Αυτό είναι το τμήμα της Θετικής Κατεύθυνσης και όλοι πήγαν εξαιρετικά. Κυμάνθηκαν από 10878 μόρια μέχρι 15498.

Κατά αλφαβητική σειρά:

  1. Καβαλέρος Άγγελος   2ο Πεδίο:  14.915  μόρια   Ηλεκτρολόγων Μηχανικών     & Μηχανικών Υπολογιστών  Δημοκρίτειο Παν. Θράκης
  2. Κοτσιλίτη Άννα   2ο Πεδίο:   11.995 μόρια    Φυσική,    Διεθνές Παν. Ελλάδος   3ο Πεδίο:   15.498 μόρια
  3. Μανωλιάς Γιώργος   2ο Πεδίο:    14.665 μόρια – 3ο Πεδίο:   15.307 μόρια   Φυσικοθεραπεία                 Παν. Πατρών
  4. Μπαξεβάνη Χαραλαμπία     2ο Πεδίο:   12.183 μόρια    Επιστήμες Φυσικής Αγωγή    & Αθλητισμού   Δημοκρίτειο Παν. Θράκης

Σπανού Αναστασία     2ο Πεδίο:  Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής Διεθνές Παν. Ελλάδος.

ΙΩΑΝ. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΑΚΗ

Τα παιδιά γιόρτασαν  το γεγονός  μια βραδιά με  το φεγγάρι  (φωτογραφια) που   θυμίζει το ποιηματάκι του  δημοτικού:  “φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ να μαθαίνω γράμματα , γράμματα σπουδάσματα… (και να που φτάσαμε  και σ΄αυτά – τα σπουδάσματα!)

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button