Λήμνος

Οι Καλοκαιρινες ανοιχτες δραστηριοτητες του ΝΟΛ

Οι Καλοκαιρινες ανοιχτες δραστηριοτητες του ΝΟΛ

Γνωστοποίηση για τίς Καλοκαιρινές Ναυταθλητικές ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

   OΝ.Ο. Λήμνου σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η οποία και εποπτεύει την λειτουργία του, το ναυταθλητικό σωματείο, εδώ και αρκετά χρόνια  οργανώνει τους καλοκαιρινούς μήνες, από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, στις καταχωρημένες  στα μητρώα της ΓΓΑ εγκαταστάσεις , μια ναυταθλητικές  δραστηριότητες, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των παιδιών.

Για την λειτουργία του τμήματος της παρούσας περιοδου (2019) έχει προσλάβει  με όλες τις νόμιμες διαδικασίες τον Κώστα Δικράνη πρώην αθλητή του Ομίλου με πτυχίο ναυαγοσώστη και στο στάδιο πρακτικής εξάσκησης για την απόκτηση πτυχίου προπονητή κωπηλασίας, τον Αναστάσιο Κανταρά πτυχιούχο γυμναστή και την Φωτεινή Κανταρα με δίπλωμα ψυχολογίας και πρώην αθλήτρια του Ν.Ο.Λ.

Τα έσοδα από τις συνδρομές εγγραφής των παιδιών καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του Ομίλου, και ταυτόχρονα εάν το επιθυμούν, χωρίς καμία επί πλέον επιβάρυνση εγγράφονται  οι γονείς ή κηδεμόνες των παιδιών , μέλη του Ν.Ο. Λήμνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ενημερώσει τόσο το Λιμεναρχείο όσο και τον Δήμο Λήμνου εγγράφως για τις δραστηριότητές του, και ότι δεν νομιμοποιεί σε καμία περίπτωση δραστηριότητες συλλόγων ή ιδιωτών που θα επικαλεσθούν τον Ν.Ο. Λήμνου, άλλα και δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για την υγεία και ασφάλεια των παιδιών.

Ο Ν.Ο. Λήμνου ΔΕΝ ανταγωνίζεται άλλα σωματεία. συλλόγους, επιχειρηματίες ή ιδιώτες στην ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων.

ΤΟ Δ.Σ. Ν.Ο.Λ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button