Απόψεις

Ικανή ποσότητα γάλατος και τροφίμων

Λήμνος 31η Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το δένδρο της Αγάπης φορτώθηκε καρπούς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος, παρά τις δυσκολίες της εποχής, η δράση για την συγκέντρωση γάλατος και τροφίμων μακράς διάρκειας, από το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η δράση πλαισιώθηκε και ενισχύθηκε από απλούς πολίτες, επιχειρήσεις,  αλλά και φορείς του νησιού, με πολύ μεγάλη προβολή από τα τοπικά ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποτέλεσμα της πολύ καλά οργανωμένης προσπάθειας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και μη συγχρωτισμού, ήταν να συγκεντρωθεί ικανή ποσότητα γάλατος και τροφίμων μακράς διάρκειας, που διατίθενται από το κοινωνικό παντοπωλείο που λειτουργεί το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Σταυρού με τις ακούραστες Εθελόντριές του, σε χώρο που έχει παραχωρήσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το κοινωνικό φαρμακείο.

Τα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, και λοιπά είδη ένδυσης και υπόδησης, που συγκεντρώνει με προσφορές από πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς,  αλλά και προμηθεύεται από το εμπόριο το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του ΕΕΣ, διατίθενται σε μοναχικούς συμπολίτες μας αλλά και οικογένειες που έχουν ανάγκη και βιώνουν δύσκολες καταστάσεις διαβίωσης.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button