Ανακοινώσεις

Λημνος: ¨”Επίσκεψη” Ηλιόπουλου (Seajets) στο Δημαρχείο Λημνου!

Μύρινα,30 Αυγούστου 2021

 Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης είχε χθες, Κυριακή 29 Αυγούστου, συνάντηση στο Δημαρχείο με τον ιδρυτή και υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρείας Seajets κ. Μάριο Ηλιόπουλο, στην οποία επίσης συμμετείχαν ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλαττάς- Λαμπρινός και, μέσω τηλεδιάσκεψης, η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου κ. Μαρία Κακαλή.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισαν η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της συγκεκριμένης εταιρείας κατά τους θερινούς μήνες, λόγω των ακυρώσεων και μεγάλων καθυστερήσεων και τονίστηκε η ανάγκη εξεύρεσης άμεσης λύσης για την διασφάλιση της ομαλής παροχής μεταφορικού έργου στο προσεχές διάστημα αλλά και στη συνέχεια. Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι εταιρεία προτίθεται να επαναφέρει το πλοίο Aqua Blue στα δρομολόγια, μετά την επισκευή του.

Ανεξαρτήτως των εκπεφρασμένων προθέσεων της πλοιοκτήτριας εταιρείας και με γνώμονα πάντα τις συλλογικές αποφάσεις, όπως αυτές διατυπώθηκαν στα πρόσφατα δημοτικά συμβούλια, τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι υπόλοιποι αιρετοί και εκπρόσωποι φορέων θα μεταβούν στο Υπουργείο την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μεταφέρουν στον Υπουργό κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη το πάνδημο αίτημα των κατοίκων της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου για επαναφορά στην ομαλότητα τόσο στο προσεχές χρονικό διάστημα όσο και σε βάθος χρόνου, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να διεκδικήσουν το δικαίωμα να έχουν ασφαλή και ομαλή ακτοπλοϊκή σύνδεση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η φωτογραφία ειναι  αρχειου,  από το GOOGLE

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button