Απόψεις

Λημνος : Ακυρώνεται ο “Κηλαηδονης” Γιατι ;

Ακυρώνονται κάποιες Εκδηλώσεις ενταγμένες στο Πρόγραμμα του Δήμου και μια απο αυτές είναι ένα αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη… Κρίμα γιατι θα ηταν μια απο τις σημαντικές Εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού .

Δεν γνωρίζουμε το λόγο αλλά αν είναι  για την προσέλευση θεατών πιστεύουμε ότι θα είχε κόσμο καθώς πρόκειται για έναν σπουδαίο , με εντελώς δικό του στυλ,  τραγουδοποιό.  

 

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των διοργανωτών, ακυρώνονται οι κάτωθι εκδηλώσεις:

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021: ‘‘ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Λ. ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ’’ από την «Πόλις Πολιτισμού» στο Γυμνάσιο Μύρινας

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021: ‘‘ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ’’, από τον Πολ. Συλ. Μούδρου «Π. Κουντουριώτης» στο Ανοιχτό Θέατρο του Μούδρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης» ενημέρωσε ότι, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και σε συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ακυρώνει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button