Ανακοινώσεις

Χ.Ο.Λ : Καλή Αντάμωση !

Μύρινα 11-6-2020

Πληροφορίες: Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

Τηλ: 6937459622

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Αγαπητά μέλη  του Χ.Ο.Λ. «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ», μικροί και μεγάλοι χορευτές , αγαπητοί γονείς των μικρών μας χορευτών ,φίλοι μας καρδιακοί που πάντα μας στηρίζετε  σε κάθε μας προσπάθεια, το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε δεν μας επέτρεψε να σας αποχαιρετήσουμε με δεδομένη τη λήξη της χορευτικής χρονιάς στα τέλη Μαΐου, αλλά ούτε και να πραγματοποιήσουμε όλα αυτά που σχεδιάζαμε ιδιαιτέρως  για τους μικρούς μας φίλους.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τις ανακοινώσεις του αρμοδίου Υπουργείου, αλλά κυρίως αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που ελλοχεύουν, για    μια χορευτική δραστηριότητα κατά το διάστημα του καλοκαιριού λόγω του  του κορονοιού, ανακοινώνουμε την μη πραγματοποίηση των προγραμματισμένων μας εκδηλώσεων (1.Παιδική παράσταση2.Μουσικοχορευτική παράσταση παραδοσιακών χορών  ενηλίκων με καλεσμένα χορευτικά συγκροτήματα από Ελλάδα και εξωτερικό  3.΄Εκθεση φωτογραφίας παραδοσιακού χαρακτήρα και 4.Χορευτική αποστολή στη Σαμοθράκη).

Αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά  για όλα όσα μαζί πραγματοποιούμε και ιδιαιτέρως τους γονείς των μικρών μας χορευτών για την άμετρη στήριξη και εμπιστοσύνη σας, θα θέλαμε να ευχηθούμε από καρδιάς ένα όμορφο και ασφαλές  καλοκαίρι!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη οπότε και θα ξεκινήσει η νέα χορευτική χρονιά με όλα τα τμήματα του Ομίλου μας σε πλήρη λειτουργία και πάντα με βάση τις οδηγίες που θα ορίσουν οι αρμόδιες αρχές.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!!!!!!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Χ.Ο.Λ. « Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button