ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Κλωτσάτε τη Μπάλα, οχι τα Ζωα !

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ

“Αδέσποτες Ψυχές”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ήταν μεγάλη η χαρά μας αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερη η χαρά των ζώων που παρευρέθηκαν εχθές στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώθηκε στα πλαίσια της 8ης Φοιτητικής Έκφρασης.

Ευχαριστούμε θερμά τον φοιτητή του Πανεπιστημίου μας κο Παναγιώτη Καρμίρη για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης και τον συντονισμό. Ευχαριστούμε επίσης τις ομάδες FNS και ΑΕΛ Λήμνου, και όλους όσους συνεισέφεραν με την δωρεά τους σε είδος για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου μας.

Σημαντικός αρωγός, ο αντιδήμαρχος κος Ιωάννης Ποντίκας που με δικό του μέσον ανέλαβε τις μετακινήσεις των ζώων από και προς το καταφύγιο.

Τα έξι ζώα που παρευρέθηκαν ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που δεν ήθελαν να φύγουν και να επιστρέψουν στο καταφύγιο του Δήμου. Ποιος θα ήθελε άραγε να επιστρέψει σε ένα καταφύγιο … ;

Εμείς οι εθελοντές, ευχόμαστε σύντομα κι αυτά τα αδέσποτα ζώα να βρουν μια οικογένεια που θα τα αγαπήσει, θα τα φροντίσει και ποιος ξέρει … ίσως να τα πάρει μαζί της σε κάποιον άλλον ποδοσφαιρικό αγώνα !

 

 

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button