Ανακοινώσεις

Λημνος : Συγκέντρωση Τσαμπανάρας _ Ξέρετε τη ρετσίνα κάνει αυτή!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΣΑΜΠΑΝΑΡΑΣ

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός  Λήμνου – Η Ένωση, ενημερώνει τους παραγωγούς-μέλη του για τη συγκέντρωση Τσαμπανάρας.

Ως ημερομηνίες παραλαβής ορίστηκαν η 3η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και η 5η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη. Οι ημέρες παραλαβής της  θα είναι δύο (2). Η τσαμπανάρα θα πρέπει να είναι υγιής και ώριμη και η παράδοσή της θα γίνεται αποκλειστικά με τελάρα στο Οινοποιείο.

Οι ώρες λειτουργίας του Οινοποιείου και παραλαβής των τσαμπιών θα είναι από τις  07.00  το πρωί, με στόχο να ολοκληρωθεί η παραλαβή τους μέχρι το μεσημέρι.

Όσοι παραγωγοί εκδίδουν οι ίδιοι τιμολόγιο πώλησης ή ανήκουν στο ειδικό καθεστώς, παρακαλούνται όπως το κάνουν γνωστό στο ζυγιστήριο κατά την προσέλευσή τους.

Σύμφωνα με όσα ίσχυσαν και στον Τρυγητό, και έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα παραληφθούν τσαμπιά μόνο από τα μέλη του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Λήμνου – Η Ένωση τα οποία παρέδωσαν σταφύλια κατά τον τρυγητό. Η ποσότητα της τσαμπανάρας που θα παραδοθεί από κάθε μέλος δε θα πρέπει να υπερβαίνει την ποσότητα σταφυλιών που παραδόθηκε κατά τον τρυγητό.

 

Τέλος, ενημερώνουμε τα μέλη που θα παραδώσουν τσαμπανάρα, πως σύμφωνα με τη Διεύθυνση Γεωργίας, η ποσότητα της Τσαμπανάρας που θα παραδοθεί καθώς και η ποσότητα που προτίθενται να αποστάξουν (παραγωγή ούζου/τσίπουρου) συνυπολογίζονται στην τελική ποσότητα που δηλώνεται στη Δήλωση Συγκομιδής και στο όριο των κιλών ανά στρέμμα που ισχύει για την επιδότηση.

 

Με εκτίμηση

Για τον Α.Σ. Λήμνου- Η Ένωση

 

Δημήτριος Κράσσος

Γενικός Διευθυντής

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button