ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

“Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία”

Χ.Ο.Λ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μύρινα   8-8-2021 

              ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ……..

           Η έκθεση του Ομίλου μας ΄΄Η Λήμνος μέσα από της παραδοσιακή φορεσιά΄΄ συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε ανακοινώσει, δηλαδή σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα από τις 20.30΄μέχρι 23.00΄ και κλείνουμε την Τρίτη από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1.30΄το μεσημέρι.

    Με τη σκέψη μας στους συμπατριώτες μας που πλήττονται από τις πυρκαγιές και μαζί με τις ευχές και προσευχές μας να σταματήσει αμέσως το μεγάλο κακό, αφιερώνουμε την έκθεσή μας στους πυρόπληκτους και καλούμε όσα από τα μέλη, τους φίλους του Ομίλου, αλλά και τους επισκέπτες της έκθεσης επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μας ώστε να συγκεντρώσουμε κάποιο χρηματικό ποσό προκειμένου να προμηθευτούμε και να τους αποστείλουμε λίγα είδη πρώτης ανάγκης. Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται στο χώρο της έκθεσης  τις ώρες λειτουργίας που έχουν ανακοινωθεί.

 

   Επίσης επειδή πολλά παιδάκια αλλά και ενήλικοι κοντοστέκονται και μας ρωτούν αν επιτρέπεται να χορέψουμε στο χώρο της έκθεσης λέμε  δυστυχώς οχι, για τους γνωστούς λόγους (απαγορεύεται ο χορός με λαβή από τα χέρια).                                                                                                                                                    

   Με την ελπίδα ότι σύντομα θα μας το επιτρέψουν (εκτιμούμε ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη) θα σας περιμένουμε στην αίθουσά μας.

                    Εκ μέρους του Δ.Σ. του Χ.Ο.Λ. ΄΄ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ΄΄

                         Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                                       Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button