ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ετσι εγινε η ανατροπη Μουτζούρη.

Η πραγματικά μεγάλη ανατροπή στην Περιφέρεια   Β. Αιγαίου με το σημερινό Περιφερειάρχη και μετά το  αποτέλεσμα να συνεχίζει και για τα επόμενα 5 χρόνια. Να πως ηρθε  ανατροπή.

Ηταν πολύ χαμηλά στον Α Γύρο ο Κ. Μουτζούρης   και με τον  Αλκιβιάδη Στεφανή να έχει σε ολα τα νησιά προβάδισμα   σημαντικό.

Μονο στη Λεσβο τα ποσοστά τους ήταν σε απόσταση 2% με τον Στεφανή =και εδώ πρωτο.

Ομως στο  δεύτερο γυρο  ήρθαν καπάκι τα αποτελέσματα και τον Κώστα Μουτζούρη “καβάλα στο Αλογο” Φαίνεται ότι οι εκλογικές εφεδρείες του Στεφανή  ήταν ελάχιστες για το  δεύτερό Γύρο, προφανώς γιατι ο  συνδυασμός ήταν  τόσο κομματικός που ενοχλούσε .

Παρόλα αυτά η Περιφερειακή  Ενότητα  Σάμου,  Λημνου και  Ικαρίας έδωσε και στο β΄γύρο την   πρωτιά ξανά  στον  Αλκ.  Στεφανή,  όμως τα δυο άλλα νησιά,  με τον πολύ Πληθυσμό, η Χίος και  η Λέσβος   στο δεύτερο γύρο ψήφισαν Μουτζούρη και έκαναν  εύκολη τη νίκη του, ουτε καν θρίλερ.

Στο Νησί της Λέσβου στο δεύτερο γύρο ο Συνδυασμούς  Στεφανή αύξησε το ποσοστού  του  μόλις  1,89% και του Κ. Μουτζούρη  22,92% και ετσι το αποτέλεσμα  πήγε:  Μουτζούρης 59,52% , Στεφανής 40,48%

Γενικά στην Περιφέρεια ειχαμε Μουτζούρης  54,70% (ψήφου 42.300),  Στεφανής 45.30% (ψήφοι 35.025)

Παραθέτουμε τις Κάρτες με το αποτέλεσμα όλων των Νησιών για πιο αναλυτική ενημέρωση!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button