Ανακοινώσεις

Η ετήσια Μαγιάτικη χορευτική παράσταση του ΜΕΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

Το σύνθημα της έναρξης των καλοκαιρινών εκδηλώσεων σηματοδοτεί κάθε χρόνο, η ετήσια Μαγιάτικη χορευτική παράσταση του ΜΕΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

Έτσι και φέτος, την Τέταρτη 17 Μαΐου στις 20.00, το κινηματοθέατρο «Μαρούλα» θα υποδεχθεί τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, για να ταξιδέψουν νοερά τους παρευρισκόμενους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο, αφού ο ΜΕΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» για πρώτη φορά θα παρουσιάσει χορούς της Κύπρου!

Το πρώτο παιδικό τμήμα «ταξιδεύει» σε Ήπειρο, Μακεδονία και Πελοπόννησο. Χορούς από τα νησιά της Ελλάδας θα παρουσιάσουν το δεύτερο παιδικό τμήμα αλλά και το μεικτό τμήμα ενηλίκων. Χορούς της Θράκης θα αποδώσουν το τμήμα εφήβων – ενηλίκων και η ομάδα των ενηλίκων θα μεταφέρει στη σκηνή του «Μαρουλα» μελωδίες και χορευτικές φιγούρες από το νησί της Αφροδίτης.

Πώς όμως συνδέονται όλες αυτές οι περιοχές μεταξύ τους; Μα φυσικά με το κρασί. Το ιδιαίτερο αυτό δώρο του θεού Διόνυσου.  Γι’ αυτό και η παράσταση φέρει τον τίτλο «Γαία ευάμπελος, οίνος ηδύποτος».

Οι πληροφορίες για την παράσταση μπορεί να σταματούν εδώ, όχι όμως και οι εκπλήξεις!

«Γαία ευάμπελος, οίνος ηδύποτος». Τετάρτη 17 Μαΐου στις 20.00, στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα»

Είσοδος Ελεύθερη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button