Επιλεγμένα

Η αρχή εγινε. Πάμε γερά !

Ο κόσμος,  που είναι βασικός παράγοντας κάθε συγκέντρωσης, δεν ήταν πολύς στη Συγκέντρωση για το  Νοσοκομείο, ήταν όμως διπλάσιος από την προηγούμενη φορά, όπως παρατήρησε ένας  από τους Ομιλητές.

Οι ομιλίες όλων των εκπρόσωπων  φορέων ήταν συναινετικές και είχαν αγωνιστικότητα.

Στη συγκέντρωση ήταν παρών  ο Δήμαρχος Λήμνου και άλλοι της Αυτοδιοίκησης  όπως ο Συνδυασμός  ΣΥΜΠΑΝ  που ανακοίνωσε  επισήμως τη συμμετοχή του στον αγώνα αυτόν!

Ο  Έπαρχος Λήμνου δεν ήταν παρών   δήλωσε όμως με μια μακροσκελή επιστολή ότι συμφωνεί με τη συγκέντρωση ότι είναι αλληλέγγυος.

Με όλα τα καταπάνω ο αγώνας που ξεκίνησε για την ανάταξη του Νοσοκομείου,  έχει μέλλον  για μια θετική έκβαση.

Να σταματήσει  με συγκεκριμένα μέτρα  της Κυβέρνησης η διαρροή Γιατρών. Να τελεσφορήσουν σε σύντομο χρόνο  οι Προκηρύξεις για θέσεις στο Νοσοκομείο.

Να οριστεί άμεσα Διοικητής στο Νοσοκομείο,  που εδώ και πολύ καιρό οδεύει ακυβέρνητο, με προσωρινά εξ ανάγκης μέτρα, ήταν η θέση όλων !

Σε ο,τι μας άφορα ήταν στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ το  κύριο θέμα σχεδόν μοναδικό  στη σημερινή μας εκπομπή και με απευθείας  μετάδοση των ομιλιών της συγκέντρωσης.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button