Επιλεγμένα

Η πιο μεγάλη Νίκη, το είπε και ο Κόουτς!

Η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν  η μεγαλύτερη επιτυχία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ μέχρι τώρα.

Ο Κόουτς Σωτ. Μανωλόπουλος,   στην καθιερωμένη συνέντευξη του μετά  τον αγώνα,    στάθηκε   σε αυτή τη διάσταση της Νίκης του ΉΦΑΙΣΤΟΥ,  μιας ομάδας που ακόμα δεν συμπλήρωσε την ηλικία των 2 ετών.   Συμφωνούμε  και εμείς  για το μέγεθος αυτής της Επιτυχίας, μόνο που αυτός  φρόντισε να  στείλει  ένα μήνυμα προσγείωσης  στους παίχτες  του, αλλά πιστεύω και στους φιλάθλους , τους οποίους έβαλε  και αυτούς, με την ενθουσιώδη  και μαζική παρουσία τους στις κερκίδες ,  στους  βασικούς συντελεστές της Νίκης.

Άλλωστε  η Νίκη  ήρθε την τελευταία στιγμή και με  περιπετειώδη τρόπο, όμως ο ΉΦΑΙΣΤΟΣ απέδειξε ότι αντέχει στις Περιπέτειες.

Το 72 – 68 ήταν το τελικό σκορ,  ενώ 11 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη  ήταν  το πιο  κρίσιμο σημείο όταν το σκορ ήταν 70-68  και με την μπάλα στα χέρια της ΑΕΚ,  η οποία είχε αρκετό χρόνο, στο μπάσκετ τα 11″ είναι  υπεραρκετός  για μια καλή επίθεση και   με δίποντο να ισοφαρίσει και πάει το ματς παράταση, ενώ με τρίποντο θα μας έστελνε στο αγύριστο !

Η επίθεση της ΑΕΚ απέτυχε και ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ  με μια ταχύτατη αντεπίθεση, στον ελάχιστο χρόνο που απέμεινε  πρόλαβε να βάλει το δίποντο λέι του Πελεκάνου και να κάνει 4 τους πόντους της διαφοράς.

Από τα παραπάνω,  ένα βιαστικό συμπέρασμα  είναι ότι το η νίκη παίχτηκε  κορώνα γράμματα. Στην τύχη,  λοιπόν… Όμως όχι αν σκεφτεί κάνεις  ότι ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ  στο τελευταίο δεκάλεπτο  είχε ένα “διπλό σκορ” 24-12, άρα η νίκη δεν παίχτηκε στα 11 τελευταία  δευτερόλεπτα,  αλλά στα 10 λεπτά της μεγάλης ανατροπής

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button