ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος: Ο Πρώτος Νεκρός από Κορονοϊό στο Νοσοκομειο μας.

Είναι σημείο αναφοράς ο πρώτος θάνατος απο κορονοϊό στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Νοσηλεύτηκε  για μόλυνση απο κορονοϊο  γιατι ειχε   επιπλοκές σε συνδυασμό με την ηλικία του, ήταν  υπερήλικας,   ενώ είχε και αυτό που γενικώς λέγεται:  υποκείμενο νόσημα.

Είναι  ο πρώτος θάνατος απο Κορονοϊο στο Νοσοκομείο Λήμνου, ενώ  έχουμε ένα θάνατο ακόμη   και αυτός με άτομο μεγάλης ηλικίας.  Ηταν πέρσι  οταν  έφυγε με αεροδιακομιδή  για Μονάδα Εντατικής Θεραπείας,  στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,  όπου και κατέληξε .

Ο χθεσινός θάνατος σε  άτομο που νοσηλευόταν για covid 19 σε συνδυασμό με την απότομη αύξηση των κρουσμάτων που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες covid 19 του Νοσοκομείου μας,  επέφερε μια ανησυχία, μια  αγωνία, στους Γιατρους και το  Νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται στις μονάδα αυτή.

Οι ωρες εργασίας τους έγιναν οριακές, η πίεση της νοσηλείας των ασθενών αλλα και των συγγενών αυτών,  οι οποιοι διαξιολογημένα  ζητούν  να μάθουν για την υγεία των δικών τους,   διεκπεραιώνονται  με μεγάλη εργασιακή ένταση. Είναι ηρωική η προσπάθεια τους  στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Και η έκκληση τους, όπως μας τη μετέφεραν: Εμβολιστείτε οι ανεμβολίαστοι και όλοι να φοράτε μάσκα,  όπου αυτό επιβάλλεται !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button