ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος : Μηνυτήρια Αναφορά της Ένωσης Ξενοδόχων για όσα συμβαίνουν με το ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ

Μηνυτήρια Αναφορά θα καταθέσει η Ενωση Ξενοδόχων Λήμνου για την κατάσταση που επικρατεί στη Γραμμή του  Λαυρίου με συνέπεια τις  αρνητικές συνέπειες στα έσοδα τω μελών της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  Στέλιος Μάντζαρης μας είπε, στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  για την εντολή που δόθηκε σε δικηγόρο των Αθηνών για την υποβολή Μηνυτήριας Αναφοράς ενώπιων του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών για την διερεύνηση ευθυνών της εταιρείας SeaJet  σε σχέση με τις συμβατικές της υποχρεώσεις  και επακόλουθο τις ζημιές που έχουν υποστεί οι ξενοδόχοι  της Λήμνου  το Καλοκαίρι του 2021 .

Με αυτό με  νομικο σκεπτικό μας μίλησε  ο κ. Μάντζαρης θεωρώντας ότι αυτή η ενέργεια  θα μπορούσε  να αλλάξει τα πράγματα, όπως έγινε, μας  είπε,  με παρόμοια  ενέργεια  το 2014, τότε με το πλοίο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ και τη ΝΕΛ.

Η Κίνηση αυτή της Ένωσης Ξενοδόχων έγινε, μας είπε οκ. Μάντζαρης,  για να αποτραπεί η παράταση της παρουσίας του ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ  στη γραμμή  μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε και αφού δεν έγινε τίποτα μετά τη  χθεσινή, 25/9, ημερομηνία  που δόθηκε ως προθεσμία αναμονής απο το Δημοτικό Συμβούλιο Μύρινας  του Σαββάτου 21/8  .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button