Ανακοινώσεις

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λέσβο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, -70- περίπου γραμμάρια ηρωίνης και μαχαίρι με μήκος λάμας -18- εκατοστά

Συνελήφθη, σήμερα (23-06-2020) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 20χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 20χρονος στην παραπάνω περιοχή και όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, είχε στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης βάρους -70- περίπου γραμμαρίων, διαμοιρασμένη σε -51- αυτοσχέδιες μικρές συσκευασίες, καθώς και μαχαίρι με μήκος λάμας -18- εκατοστά.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η ηρωίνη, το μαχαίρι, αλλά και κινητό τηλέφωνο του δράστη με αντίστοιχη κάρτα sim, κατασχέθηκαν.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button