Ανακοινώσεις

Επίσκεψη σε Κεντρικο Ξενοδοχείο και σε Χωριά απο το Συνδυασμό ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ – Θωμάς Λούκας (*)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/9/2023 

Χθές πρωί, 23/9/2023, αντιπροσωπεία της παράταξης “ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ” συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, κο Μάντζαρη Στυλιανό και συζητήθηκαν μαζί του θέματα που αφορούν τον κλάδο του τουρισμού.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τα χωριά Βάρος, Λύχνα και Καρπάσι, όπου και συζήτησε με συμπολίτες μας για τα προβλήματά τους.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, μέλη της παράταξης μαζί με τον επικεφαλής, κο Λούκα Θωμά, βρέθηκαν στην Αγορά της Μύρινας  συνεχίζοντας τις συναντήσεις.

Είμαστε έτοιμοι!

(*) LimnosNea.gr : Αισθανόμαστε την ανάγκη,  καθως μπήκαμε στις 2 τελευταίες  εβδομάδες πριν τις Εκλογές,  να δηλώσουμε οτι   θα δημοσιεύουμε στο site μόνο ανακοινώσεις που θα λαμβάνουμε από τους Συνδυασμούς  στο e-mail και όχι αναρτήσεις στο  FACE BOOK.  Μετά τις Εκλογές ευελπιστούμε οι ανακοινώσεις των Συνδυασμών  να είναι για όλους  (τους Συνδυασμούς) ίδιες ή παραπλήσιες  εφόσον βέβαια και οι Συνδυασμοί μας αποστέλλουν περίπου τον ίδιο αριθμό ανακοινώσεων… Επιφυλασσόμαστε ωστόσο οι αναρτήσεις μας  να ειναι και ανάλογες με τη σπουδαιότητα των ανακοινώσεων γιατι και ο παραπάνω γενικός κανόνας θα έχει τις εξαιρέσεις του !  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button