Περιοδικό

Κεραυνοβόλος έρωτας

Κεραυνοβόλος έρωτας

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Η κλιματική αλλαγή έχει φέρει πιο έντονα και πιο συχνά τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Τις τελευταίες μέρες η Εθνική Μετεωρική Υπηρεσία προειδοποιεί για “καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με έντονους ανέμους, βροχές, χαλάζι και κεραυνούς“.

Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας στέλνει συνέχεια μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 200 και συμβουλεύει να περιορίσουμε  τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν τα ερωτευμένα ζευγαράκια, νόμιμα και παράνομα, όταν πηγαίνουν στη φύση.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας χτυπάει στο κεφάλι και σού παίρνει τα μυαλά, αλλά η κεραυνοβόλα καταιγίδα παίρνει τη ζωή και σκοτώνει.

 

Να μη ξεχνάμε ότι από την αρχαιότητα στην περιοχή του νομού Πιερίας και των άλλων γειτονικών νομών ο νεφεληγερέτης Δίας από τον Όλυμπο όταν τού την έδινε με τους ανθρώπους έριχνε διάφορους κεραυνούς.

 

Ένα παλιό τραγουδάκι με τον Τάκη Μηλιώκα λέει, “Ερωτεύτηκα πάει την έκανα λαχείο, ερωτεύτηκα ξαφνικά, πάω για τρελοκομείο… “.

Ας προσέχουν, λοιπόν, οι ερωτευμένοι που δάγκωσαν την λαμαρίνα όταν βγαίνουν έξω στη φύση για τα ερωτικά παιχνίδια τους, γιατί αν πέσουν σε καταιγίδα με κεραυνούς, μπορεί να τούς πάνε στο νοσοκομείο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button