Περιοδικό

Football pass

Football pass

 

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

 

Είμαστε η χώρα με το ρεκόρ επιδομάτων, voucher, pass, καλάθια νοικοκυριού  κλπ. ιδίως τώρα προεκλογικά:  Power pass (ηλεκτρικού ρεύματος), fuel pass (πετρελαίου θέρμανσης), christmas pass (γαλοπούλα και μελομακάρονα), voucher ΆηΒασίλη, νουcher για βιβλία, market pass, επίδομα Σαρακοστής (μέχρι την μαγειρίτσα αυγολέμονο του Μεγάλου Σαββάτου), πασχαλινό voucher (για αρνί και τσουρέκι), επίδομα του νονού (για πασχαλινό σοκολατένιο αυγό, αναστάσιμη λαμπάδα) κ.ά.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση ότι μέχρι τις εκλογές ψάχνει τρόπους να μάς καλοπιάσει, να φανεί γενναιόδωρη έστω και μ’ αυτά τα ψίχουλα, για να ξεχάσουμε την φτώχεια και τα χάλια μας και να την ξαναψηφίσουμε. Τώρα σκέφτηκε ότι δεν φροντίζουμε όσο πρέπει τα δόντια μας και ετοιμάζει να μάς δώσει το dentist pass για να πάμε στον οδοντογιατρό να μάς τα κάνει πιο άσπρα και φθοριωμένα. Επίσης, να δώσει ένα «επίδομα ακρίβειας». Επίσης, θα αυξήσει τα λεγόμενα προνοιακά απιδόματα.

 

Γενικά, οι πολιτικοί μας ξέρουν καλά από επιδόματα. Τα έχουν ψηφίσει για να τα παίρνουν οι ίδιοι, κι όχι μόνο μια φορά στα 4 χρόνια, όποτε έχει εκλογές, αλλά κανονικά και μόνιμα μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Κι όχι ψίχουλα, αλλά βαρβάτα ποσά, που μπορεί να ξεπερνούν και τον μισθό τους, ιδίως εάν είναι ευρωβουλευτές.

 

Κι επειδή η κυβέρνηση καίγεται να πάρει όσο το δυνατό περισσότερες ψήφους στις εκλογές τον άλλο μήνα, θα τής πρότεινα έναν σίγουρο τρόπο να εξασφαλίσει αυτοδυναμία από την πρώτη μάλιστα Κυριακή με ποσοστό πάνω από 85%: Να δώσει ένα άλλο voucher, το football pass, δηλαδή εισιτήρια διαρκείας για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στα γήπεδα, εκεί όπου πηγαίνουν οι χιλιάδες οπαδοί των ομάδων για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button