ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Είναι μεγάλη είδηση: Ξεκουνήθηκε το Ξενοδοχείο “ΚΑΣΤΡΟ”! Όλα τα Βασικά της Προκήρυξης

Είναι  μεγάλη η είδηση της ενεργοποίησης μέρους  της  διαθήκης  Β. ΤΡΑΤΑΡΟΥ  με την προκήρυξη ενοικίασης του Ξενοδοχείου ΚΑΣΤΡΟ στο Ρωμαίικο Γιαλό !

Θα πρέπει βέβαια  να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι  που θα συμμετέχουν στο  διαγωνισμό ενοικίασης  που έχει τιμή εκκίνησης 90.314 €  ετησίως ή το μήνα 7.526,20 €

Η διάρκεια της Μίσθωσης είναι 49 ετη.

Τον πρώτο χρόνο της  μίσθωσης ο Ενοικιαστής  θα καταβάλει το μισό   του  ποσού ενοικίασης,  δηλαδή 45,157 €  ετησίως  και αυτό  με βάση την τιμη εκκίνησης  που μπορεί όμως να πάει πιο ψηλα.

Το ενοίκιο  που μονο τον πρωτο χρονο θα είναι το μισό της Προσφοράς θα παραμένει το ίδιο για τα πρώτα 30 χρόνια!

Από το 31ο έτος το ενοίκιο θα  διπλασιαστεί και το ελάχιστο ποσό θα είναι  15,846 € το μήνα και 190.153 ετησίως

Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι  το εκτιμώμενο ποσό των επισκευών,  που θα βαρύνει τον Μισθωτή,  θα είναι το ελάχιστο 2.000.000,600 (δυο εκατομμύρια εξακόσια € )

Οι λεπτομέρειες της Προκήρυξης κρύβουν πολλά ακομη…  Εμείς  σας δίνουμε τα Βασικά του κειμένου  της Προκήρυξης  ελπίζοντας να τα μεταφέρουμε σωστά,

Η Προθεσμία για το Διαγωνισμό είναι 3 μηνες  απο τη ανάρτηση της Προκήρυξης,  για την προετοιμασία  του Φακέλου,  που θα περιέχει, μαζί με τα άλλα,  την  τεχνοοικονομική μελέτη με όλα τα απαιτούμενα των επισκευών, δομικά και αρχιτεκτονικά,  στοιχεία,   που δεν μπορούν να είναι. οπως αναφέραμε   παραπάνω  λιγότερα απο τα 2.000.000,600 €.

Μετα την παρέλευση των  3 μηνών   για την προετοιμασία του Φακέλου  θα πρέπει  εντος 15   ημερων  να γίνει η κατάθεση των προσφορών.

Στη  συνέχεια χρειάζεται ένα διάστημα για την  αξιολόγηση των προσφορών και των πιθανων ενστάσεων

Ολες αυτές οι διαδικασίες θα μας πάνε  κάπου στη αρχή  το 2023.

Οι εργασίας των επισκευών και παρεμβάσεων πρέπει να είναι  τέτοιες ώστε το ξενοδοχείο  να χαρακτηριστεί:  4 Αστέρων !

Κατά τη γνώμη μας,  η προσπάθεια   θα είναι να λειτουργήσει το ξενοδοχείου το καλοκαίρι του 2024,  σε δυο χρονια απο  σημερα,   με το πιο αισιόδοξο σενάριο.

Για όλα αυτά  που πρόκειται να γινουν  ένα μεγάλο μερος   βαρύνει   την πληρεξούσιο δικηγόρο Σοφια Ελευθεράκη,  για την οποία μας μίλησαν με επαινετικά λόγια για την προσπάθεια που κάνει,    ο Πρόεδρος του Καλού Σαμαρείτη.  Βαγιανος Καλλιγερης και παλιότερα ο Γραμματεας   του ίδιου Σωματείου Θωμάς Λούκας.

Το  Σωματείο Καλος Σαμαρειτης ως αποδέκτης μέρους του εσόδων απο την ενοικίαση του ξενοδοχείο έχει  το δικαίωνα να  έχει πληροφορίες και να κάνει παρεμβάσεις για την Πορεία του “πολύπαθο”  κληροδοτήματος,  στην Ελλάδα  της ακραίας  γραφειοκρατίας.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button