ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ντροπή που δεν γίνονται  Rapid Test στη Μυρινα. Γιατι δεν μιλάει κανείς από τους Φορείς της Λημνου ;

Ντροπή που δεν γίνονται  Rapid Test Μυρινα.   Πάνω απο ενα μήνα τα τεστ έχουν περιοριστεί στο Πορτιανού  και στο Μούδρο, στα εκεί Αγροτικά Ιατρεία.  Ο αριθμός των τεστ σε αυτά τα χωριά  σπάνια περνά,  συνολικά,  τα 5 άτομα  καθημερινά. Αντίθετα στη Μυρινα με τον  πολύ πληθυσμό δεν γίνονται τα δωρεάν τεστ του ΕΟΔΥ και το  Κράτος  αφήνει ανοχύρωτο   ένα  μεγαλο μέρος,   του πιο ενεργού πληθυσμού, που που μαζί με τα γύρω κοντινά Χωριά ειναι ο μισός πληθυσμός της Λημνου.

Στη Μυρινα παρατηρείται, αυτή την εποχη,   έξαρση κρουσμάτων και τα δωρεάν τεστ  ειναι, έχει αποδειχτεί, σημαντικός  παράγοντας  ελέγχου  της Πανδημιας…

Ας κάνουν  οι Τοπικές Αρχές και Φορείς:  Δήμος, Ιατρικός Σύλλογος, Επαρχείο  μια διαμαρτυρία για αυτή την κατάσταση. Γιατι δεν μιλάει κανείς ;

Η φωτογραφία  ειναι παλιότερη από την εποχη που η Κινητή Μονάδα  του ΕΟΔΥ έκανε τεστ  στη Μυρινα και  η προσέλευση, υπό βροχή στη Φωτογραφία, ήταν μεγάλη ! 

 

Δωρεάν Μαζικές Δειγματοληψίες ΚΟμΥ ΕΟΔΥ

21 Οκτωβρίου 2022

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 169 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 65 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 10175 rapid test και ανευρέθηκαν 1370 θετικά (13.46%). Από τις 1370 περιπτώσεις, οι 668 αφορούν άνδρες και οι 702 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 52,14 έτη.

  1. ΠΕ ΛΗΜΝΟΥ: Π.Ι. ΠΟΡΤΙΑΝΟΥ

4 rapid test με 1 θετικό (25%) αφορά σε 1 γυναίκα ηλικίας 63 ετών

  1. ΠΕ ΛΗΜΝΟΥ: Π.Π.Ι ΜΟΥΔΡΟΥ

1 αρνητικό rapid test

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button