Λήμνος

Η ΛΗΜΝΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ !

Η ΛΗΜΝΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΣΦΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒ. 3/8, ΩΡΑ 21.00  Η.Κ.

Οσοι παρακολούθησαν την παράσταση , αυτό το υπέροχο ακροατήριο σώπασε και έδωσε όλη του την προσοχή και το ζεστό χειροκρότημα του,η γενική παραδοχή είναι πως ήταν όμορφη παράσταση και έδωσε άφθονο και καλοπροαίρετο γέλιο!
Ρίξε κόκκινο στη νύχτα ρίξε λάδι στη φωτιά…
Ένα καζάνι που βράζει είναι η ψυχή του ανθρώπου. Και οι χαρές και οι πίκρες φωτιές αναμμένες . Έχει πολλούς τρόπους να εκτονώνεται η ψυχή. Όσους περισσότερους τρόπους χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, τόσο το καλύτερο. Άνθρωπος που γλεντά, που χορεύει, που ερωτεύεται, που αγαπά όλο τον κόσμο, που γράφει, που ζωγραφίζει, που καλλιεργεί το χώμα, που ξεσπά τα ντέρτια του , είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.
Με Σεβασμό ξεκινήσαμε με την υπέροχη ομάδα για την παράσταση ,και τι πιο όμορφο από τα παιδικά χαμόγελα, σήμερα έμαθα από την αγαπημένη μου Βαρβάρα για ένα σημαντικό ντοκουμέντο με τον Νικηφόρο του Μούδρου, με Σεβασμό ας τελειώσουμε αύριο βράδυ
Είναι σαν την καινούργια εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσουμε όλοι
στο κινητό μας και να την αφομοιώσουμε άμεσα.
Να μας θυμίζει ότι απο που ξεκινάει η Καλοσύνη…
Ε… και η Ευγνωμοσύνη απο ‘κει!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button