Ανακοινώσεις

ΚΗΦΗ : Μήνυμα Αγάπης και Φροντίδας Ηλικιωμένων εμπράκτως !

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Μύρινα  23 Δεκεμβρίου 2020

Έχουν αλλάξει πολλά…

Στις φετινές διαφορετικές γιορτές, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης στους ωφελούμενους του, με περισσότερο φως και χρώμα τις γιορτινές αυτές μέρες, με αισιοδοξία αλλά και ασφάλεια.

Οι  εργαζόμενοι του Κ.Η.Φ.Η. επιστράτευσαν την θετική τους διάθεση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους κατασκευάζοντας και διανέμοντας ένα ημερολόγιο και ένα γούρι για τους ωφελούμενους τους , δίνοντάς τους μια νότα ζεστασιάς και αισιοδοξίας, με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία και πολλά χαμόγελα!!!

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ελένη Τζιτζιβάκου -Μπιουγιούκα, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Κ.Η.Φ.Η., για την προσφορά της με εδέσματα και ένα μίκρο δώρο για τους ωφελούμενους της δομής. μας .

Επίσης , σε συνεργασία με τις 4 δομές «Βοήθεια στο Σπίτι» διανεμήθηκαν αντίστοιχα ημερολόγια στους δικούς τους ωφελούμενους, που επίσης κατασκευάστηκαν από τους εργαζόμενους του Κ.Η.Φ.Η.

Υγεία, ασφάλεια, φως αγάπης και ανθρωπιάς.

Ας γίνουν οι ευχές σας και όλου του κόσμου οι ευχές, πραγματικότητα.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button