Ανακοινώσεις

Συρροή Τροχαιων Παραβάσεων

   Μυτιλήνη, 18 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής και του Αστυνομικού Τμήματος Ερεσού – Αντίσσης, έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

  • Χθες (17-06-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα και βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

  • Προχθές (16-06-2023) στην περιοχή της Πέτρας, τέσσερις (4) ανήλικοι ημεδαποί οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν και γονείς των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Προχθές (16-06-2023) στην περιοχή της Πέτρας, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button