ΕπιλεγμέναΛήμνος

AEGEAN DOCS – Το Φεστιβάλ ήρθε για να μείνει, είπε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Ξεκινά αύριο,  1/10,   το 6ημερο Φεστιβάλ  ταινιών Ντοκιμαντέρ  και σήμερα,  παραμονή,  δόθηκε η  καθιερωμένη,  σε τέτοιες περιπτώσεις,  συνέντευξη .

Όμως η τυπικότητα αυτή  έβγαλε  είδηση , μια προοπτική καλύτερα!

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ  AEGEAN DOCS  Κώστας  Σπυρόπουλος,  ο οποίος έχει εργαστεί σε  διευθυντικές θέσεις στον τομέα  των  ειδήσεων σε μεγάλα Κανάλια και άλλα Μέσα Ενημέρωσης,    στην αρχή της  ομιλίας του  είπε ότι :  “το Φεστιβάλ στη Λήμνο ήρθε μάλλον   για να μείνει”  !

Ο,τι  άλλο ειπώθηκε είναι ηχογραφημένο και θα μεταδοθεί  αύριο  Πέμπτη 1/10 απο το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, όμως αυτό το  “ήρθε για να μείνει”  ακομη και αν είναι μια φράση που ειπώθηκε,   ίσως, αυθόρμητα  σαν   φιλοφρόνηση στον τόπο που φέτος φιλοξενεί τη διεύθυνση του φεστιβάλ,   όμως έχει την αξία της και είναι   μια  καλή αρχή  ο Δήμος  και ο ΟΕΠΑ με τον παρόντα στη συνέντευξη  Πρόεδρο του,   Νίκου  Μαρινάκη,  να δουλέψουν για  την  καθιέρωση κάθε χρόνο  στη Λήμνο  του Κέντρου  διεύθυνσης και δραστηριοτήτων    του AEGEAN DOCS!

Αυτό που είπε ο  πολύπειρος σε τέτοιες δραστηριότητες  Κ. Σπυρόπουλος,   μόνο τυχαίο δεν είναι,  αφού όπως φαίνεται διαπίστωσε ότι και οι υποδομές υπάρχουν αλλά και , τοπικά, η θέληση για την επιτυχία του Φεστιβάλ.

Για να ισχυροποιηθεί η προοπτική αυτή,  θα χρειαστεί  να υπάρχει   το τοπικό ενδιαφέρον και κοινό  που θα παρακολουθήσει τις προβολές,  αυτές τις 6 μέρες του φεστιβάλ από 1 έως 6 Οκτωβρη, στο ΜΑΡΟΥΛΑ, για πρώτη φορά και με πρωινές  προβολές , καθώς και στο Μούδρο !

Στη Φωτογραφία από αριστερά:  Κώστας Σπυρόπουλος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ,  Νίκος Μαρινάκης  Πρόεδρος του ΟΕΠΑ  ( πολιτιστικά, αθλητικά) του Δήμου Λήμνου,  Κατερίνα Φίκαρη Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Δήμου  και η Χαρά Λαμπίδου Υπεύθυνη Προβολής του AEGEAN DOCS.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button