Απόψεις

Το ΚΕΝΤΕΡΗΣ ειναι εδώ !

Δημοσίευμα του site ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ φέρνει στις μνήμες εκείνο το εκπληκτικό πλοίο με τα 32 μίλια δρόμο. Ήταν της ΝΕΛ και έκανε και μια γραμμή Μυτιλήνη Λήμνο Θεσσαλονίκη, αν θυμάμαι καλά

Εκείνο που καλά θυμάμαι είναι ότι το τοπικό λιμεναρχείο έκανε ανακοίνωση κάθε φορά που περνούσε  το ΚΕΝΤΕΡΗΣ  να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα στις  αμμουδιές,   απο το Θάνος μέχρι τον Αγιογιάννη, γιατί ο κυματισμός που δημιουργούσε το πλοίο στο πέρασμα του ήταν μεγάλος ανέβαινε στην αμμουδιά και παρέσυρε ο,τι έβρισκε. και οι  Κολυμβητές έπρεπε  να προσέχουν …

Εκτοτε η ΝΕΛ  ναυάγησε, το Πλοίο  κρίθηκε ασύμφορο, που αλλού πήγε και από μας εξαφανίστηκε .  Νάτο όμως πάλι.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ !

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΑΝΕΝ, κατάφερε να εξοφλήσει, την τελευταία στιγμή, την σημαντική διαφορά του ποσού της κατακύρωσης που όφειλε και έτσι να ματαιώσει τον αναπλειστηριασμό του ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ 1, που είχε οριστεί για τις 21/10/2020.

Να θυμίσουμε, πως η εταιρεία συμμετείχε στον πλειστηριασμό του που είχε πραγματοποιηθεί στις 20/11/2019 και είχε πλειοδοτήσει.

Να σημειωθεί, ότι η ΑΝΕΝ έχει αποκτήσει τελευταία και τα 2 συμβατικά «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» και «ΜΥΤΙΛΗΝΗ», συμμετέχοντας στις διαδικασίες εκποίησής των πλοίων, από πιστωτές της ΝΕΛ ΑΕ., στην οποία και ανήκαν.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button