Απόψεις

Καλλιεργούσε καναβουριές (φωτογραφια) …

Μυτιλήνη, 22 Σεπτεμβρίου 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συνελήφθη 53χρονος στη Λέσβο για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών

 Κατασχέθηκαν, -14- δενδρύλλια κάνναβης τύπου «skunk», ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -24- γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 Συνελήφθη, χθες (21-09-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 53 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 53χρονος στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -6,4- γραμμαρίων, καθώς και πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, βάρους -1,4- γραμμαρίων.

 

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης καλλιεργούσε σε χώρο παρακείμενο της οικίας του στην παραπάνω περιοχή, δεκατέσσερα (14) δενδρύλλια κάνναβης τύπου «skunk», ύψους από 0,85 μ. έως 1,85 μ., ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν επίσης, μία (1) ακόμη πλαστική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -16,2- γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που άνηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.

 

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο 53χρονος καλλιεργούσε τα δενδρύλλια και με σκοπό την περαιτέρω διάθεση ναρκωτικών σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

 

Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, τα δενδρύλλια και η ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button