ΕπιλεγμέναΠεριοδικό

Λημνος – Έπεσε στύλος στον Αυλώνα, διακοπή ρευματος και ανησυχία από το συμβάν…

Μια διακοπή ρεύματος ξεκίνησε στις 15.15, (Κυριακή 5/1/20) κάπου εκεί, ταλαιπώρησε κυρίως ένα μέρος της Μύρινας, και την Πλατεία ΚΤΕΛ όπου και το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, και μας άφησε στα κρύα του κλιματισμού, αλλού των καλοριφέρ και ότι χάθηκε στα γραφόμενα εκείνη την ώρα στα Κομπιούτερ. Σταματημένοι για αρκετή  ώρα και οι τοπικοί σταθμοί.
Το θύμα ήταν η Μύρινα, αυτή τη φορά, γιατι ένας στύλος που έπεσε (αυτό προκάλεσε τη ζημιά), όπως φαίνεται στη Φωτογραφία, είναι στον Αυλώνα, στη γραμμή προς τα Ρηχά Νερά, Ανδρωνι, Σούμπρα, Πλατεία ΚΤΕΛ .
Η ανατολική μεριά της Μύρινας, προς το Νοσοκομείο κλπ, σχεδόν δεν κατάλαβε τη Διακοπή.
Μετά από μιάμιση ώρα ήρθε το Ρεύμα από τη Σουμπρα προς την πλατεία ΚΤΕΛ, ενώ προς το Ανδρωνι και Ρηχα Νερα ακόμη δεν πήγε και είναι 6 !
Μόλις τώρα μαθαίνω, 6 η ώρα και 5 λεπτά, ότι πήγε το ρεύμα και εκεί που ήταν κομμένο και με τηλεφωνούν για να με ενημερώσουν ανακουφισμένες φωνές ανθρώπων που άρχισαν να χάνουν την υπομονή τους και να απελπίζονται… καθώς είχε πέσει το σκοτάδι και η θερμοκρασία μέσα στα σπίτια, η ψυχολογια επισης, και άντε να περάσει η νύχτα.
Τελικά η εσωτερική πληροφορία που είχα και την έδινα σε όσους με πήραν τηλέφωνο στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, και ήταν πολλοί , επιβεβαιώθηκε ότι δηλαδή η ζημιά με το στύλο που έπεσε θέλει μέρες για να αποκατασταθεί όμως θα δώσουν ρεύμα σταδιακά από άλλες γραμμές, κάτι που έγινε.
Τώρα, πως έπεσε ο στύλος ενώ δεν είχε καθόλου άνεμο, ούτε κάποιος κεραυνός έπεσε που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο είναι μια άλλη ανησυχία, αφού ο στύλος έπεσε μάλλον γιατί σάπισε και σε αυτή τη γραμμή δεν να είναι ο μοναδικός της ίδιας κατηγορίας, όταν μάλιστα περιμένουμε απειλητικά μποφορια.
Ας είμαστε αισιόδοξοι, όμως, ότι θα κάνουμε τα Φώτα με φώτα, όπως μου είπε κάποιος που πέρασε και αυτός χωρίς ρεύμα επι 3 ώρες στιγμές αγωνίας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button