Ανακοινώσεις

Γ. Μπουρνούς: Πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι περνάνε το καλοκαίρι με μηδενικό εισόδημα.

Με το σύλλογο ξενοδοχοϋπαλλήλων της Λήμνου συναντήθηκε στη Μύρινα ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νησί.

“Σε καθεστώς αβεβαιότητας βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον τουρισμό στη Λήμνο, όπως και στη Λέσβο και πανελλαδικά. Πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι περνάνε το καλοκαίρι με μηδενικό εισόδημα, αφού περισσότερα από τα μισά ξενοδοχεία δεν άνοιξαν, ενώ όσοι βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων αναρωτιούνται ποιά θα είναι η τύχη τους το φθινόπωρο.
Για όσους εργάζονται, οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να διασφαλίσουν ότι τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο. Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τη σεζόν δουλεύοντας σε ασφαλείς συνθήκες, ειδικά τώρα που παρατηρείται έξαρση στα κρούσματα και μάλιστα στα εισαγόμενα κρούσματα.
Όλα αυτά τα προβλήματα τα έχουμε ήδη αναδείξει με πληθώρα ερωτήσεων από την αρχή κιόλας του lockdown μέχρι σήμερα. Την επόμενη περίοδο θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλάι των εργαζομένων στον τουρισμό, διεκδικώντας και αυτός ο κλάδος να προστευθεί όπως πρέπει από τους υγειονομικούς και οικονομικούς κινδύνους που αντιμετωπίζουμε και θα αντιμετωπίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τον χειμώνα που έρχεται”, δήλωσε ο Γιάννης Μπουρνούς.
3/8/20

 

Γιάννης Μπουρνούς

Βουλευτής Ν. Λέσβου
 
Βουλής 4, 10562, Αθήνα
Τ. 2103706377, 2103706177
Κωνσταντινουπόλεως 3, 81131, Μυτιλήνη
Τ. 2251043993
Κυδά 6, 81400, Μύρινα Λήμνου
Τ. 2254027496

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button