ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης ταυτόγχρονα στη Λημνο και πως εγινε αυτό…

Απόβαση,  θα  μπορούσε να χαρακτηριστεί η ταυτόχρονη επίσκεψη στη Λήμνο και Αγιοστράτη  του Πρωθυπουργού και του νεοεκλεγέντος Αρχηγού του ΚΙΝΑΛ για να παραστούν στις εκδηλώσεις  για την εορτή των Φώτων.

“Ενας – ένας και  όλοι θα πάρετε”  λέει μια λαϊκή έκφραση  για κάτι που έχει μεγάλη καταναλωτική αξία.

Ο Ν. Ανδρουλάκης έρχεται σήμερα 5/1  το βράδυ και αύριο θα παραστεί στις Εκδηλώσεις των Φώτων, εδώ στη Λήμνο.  Η τοπική οργάνωση του ΚΙΝΑΛ έχει  εκδώσει πλήρες πρόγραμμα και το έχουμε αναρτήσει, αν ενδιαφέρεστε… .

Η επίσκεψη  του Κυρ. Μητσοτάκη εγινε  γνωστή σε μας απο δημοσιεύματα  κεντρικών  site και  χθες το βραδύ απο  σύντομες αναφορές στα δελτία ειδήσεων των Καναλιών.

Στον Αγιοστράτη θα παραστεί στη ρίψη του Σταυρού στη Θάλασσα ο Πρωθυπουργός , στη Λήμνο πως, πότε και  που ρθει, δεν το γνωρίσουμε (προς το παρόν) .

Τωρα πως  μπλέχτηκαν  τα προγράμματα των δυο  πολιτικών αρχηγών είναι  ένα ερώτημα, γιατι ότι μπλέχτηκαν, μπλέχτηκαν.  Είναι ενδεικτικό ότι  οι πρώτες πληροφορίες για την επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη είχαν και τον Αγιοστράτη στο  σχέδιο.   Αργότερα σε τοπική  ανακοίνωση για  το Πρόγραμμα του Ν. Ανδρουλάκη δεν είχε τον Αγιοστράτη,  παρα μονο τη Λήμνο   και  αναφέρονταν ανάμεσα στα άλλα και  συνάντηση με τον Μητροπολίτη Λήμνου. Όμως λίγο αργότερα  διορθωτική  ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, δεν περιλάμβανε τη συνάντηση αυτή…    Προφανώς  οι αλλαγές αυτές στο Πρόγραμμα του κ. Ανδρουλάκη σχετίζονται με την επίσκεψη του  Πρωθυπουργού που στις επαφές του με τις τοπικές Αρχάς προηγείται…

Γενικά αυτή η ταυτόχρονη παρουσία των δυο πολιτικών Αρχηγών στη Λήμνο,  αύριο των Φώτων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη  και ασχολίαστη !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button