ΕπιλεγμέναΛήμνος

ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ-            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μύρινα, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου,  στο Δημαρχείο η ορκωμοσία 16 νέων μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων που εντάσσονται στο  ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Λήμνου.

Οι νέοι δημοτικοί υπάλληλοι ορκίστηκαν ενώπιον του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μαρινάκη, παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Λήμνου κ. Νικόλαου Πλάντζου.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους νέους δημοτικούς υπαλλήλους και τους ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού του Δήμου, αλλά και την ιδιαίτερη σημασία που έχει το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρει στον εργαζόμενο η απασχόλησή του σε μόνιμη θέση εργασίας.

Το σύνολο των νέων μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων ανέρχεται σε 17, καθώς ένας ακόμη υπάλληλος ορκίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Λήμνου εντάσσει στο δυναμικό του μόνιμο προσωπικό έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button