Απόψεις

Λημνος – Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Η αγωνία της επόμενης μέρας τους κατέβασε στο δρόμο…

Σωμ.Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Λήμνου.
Την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Λήμνου για να ενημερώσουμε τα μέλη μας για τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί μέχρι τώρα και να αποφασίσουμε μαζί με τους εργαζόμενους τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.
Η συμμετοχή των συναδέλφων μας ήτανε μεγάλη. Τόσο μεγάλη που δε χωρέσαμε στα γραφεία του Σωματείου μας και κατεβήκαμε στην Πλατεία Υψιπύλης. Η αγωνία για την αβεβαιότητα της επόμενης μέρας απασχολεί τον κλάδο μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Οι αποφάσεις μας για περαιτέρω ενέργειες και κινητοποιήσεις θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις που θα πάρουμε σε λίγες μέρες από τους υπευθύνους των ξενοδοχείων.
Είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και για αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που θα γίνουν τις επόμενες μέρες και αφορούν ζητήματα που έχουν σχέση με τον κλάδο μας.
Σταθερή δουλειά, ασφάλιση, υγεία για κάθε εργαζόμενο στα ξενοδοχεία.
Το Δ. Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μάλαμα Πετρέλλη
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δέσποινα Καμπουροπούλου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button