Λήμνος

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Τα χθεσινά Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Ελεονόρας Γεώργα θα γέμισαν με αισιοδοξία την Υποψήφια Δήμαρχο και το Συνδυασμό  της γιατι πράγματι ήταν αρκετός ο κόσμος που προσήλθε (φωτογραφία),   κοντά στα 150 άτομα τους υπολόγισα, λίγο πάνω,  λίγο κάτω! Ένας απο τους διοργανωτές του προσδιόρισε σε 200 !  

Η κ. Γεώργα έκανε μια συνοπτική  αναφορά στο πρόγραμμα του Συνδυασμού, μιλώντας  όχι για τα κυρίως για τα καθαυατα  θέματα της Δημοτικής Αρχής (Καθαριότητα, δρόμοι, ύδρευση, πεζοδρόμια κλπ) αλλά   δίνοντας  βάρος στην ανάπτυξη μέσω του Τουρισμου.

Εγινε αγιασμός,  ως είθισται,  και μετά την ομιλία  ακολουθησε   πλούσιος μπουφές, που πάντα είναι ένα κίνητρο προσέλευσης.

Οι συγκεντρώσεις των Συνδυασμών  είναι ενδεικτικές της δυναμικής  του,  όμως δεν είναι και το απόλυτο δείγμα, όπως δεν είναι και οι δημοσκοπήσεις, ειδικά σε περιοχές με μικρό πληθυσμό. Πάντως κάτι που φάνηκε απο τον συγκεντρωμένο κόσμο,  που όπως είπαμε,  συγκριτικά πάντα,    ήταν πολύς,  είναι ότι ο Συνδυασμός της κ. Γεώργα  κινείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της Ν.Δ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button