ΕπιλεγμέναΠεριοδικό

Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού σε μας και στο…”Ελ. Βενιζέλος”

Ένα δείγμα από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ  Μπενάκη σας παρουσιάζω, όπως το βρήκα στο Αεροδρόμιο Αθηνών.  Θα περίμενα να είναι  πιο πλούσιο το δείγμα   από τις  δυο βιτρίνες , τη μια με Κούκλες (φωτογραφία)   και την άλλη με 3,4  παιχνίδια μεταφοράς ανάμεσα στους  και  ένα αεροπλάνο (στο αεροδρόμιο είμαστε!)

Με δυο Βιτρίνες και μια αφίσα το ΜΟΥΣΕΙΟ  ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Μπενάκη προσπαθεί να “επικοινωνήσει” με το μεγάλο κοινό των διερχομένων από το Αεροδρόμιο ,  όμως δεν τα καταφέρνει αφού δεν  υπάρχει καμιά προσέλευση στον  απομονωμένο χώρο της Έκθεσης και του  Μουσείου.  Μάλιστα όταν μπήκα στο χώρο,  εκεί σε μια γωνιά,  ήταν κάποιος ξαπλωμένος  (Άστεγος;) στο πάτωμα μέχρι  τη στιγμή που  ήρθε μια Υπάλληλος και τον ξεβόλεψε

Εγώ  βρέθηκα εκεί γιατι το έψαξα και  το έκανα για να έχω μια εικόνα από ένα Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού “ανταγωνιστικού”  του αντίστοιχου του Χρ. Μπουλώτη,  το οποίο είναι έτοιμο να ξεκινήσει  στη Λήμνο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button